» home  /  Hoe werkt het

Woningspider.nl is een samenwerkend initiatief dat in 2005 gestart is door een groep van gespecialiseerde woningbemiddelaars en maakt gebruik van een zogenaamde WoningSpider. Deze Spider surft door het gehele internet en registreert alle NIEUWE beschikbare huurwoningen, overzichtelijk op één website.

Het doel is dan ook om het zoeken naar huurwoningen te vereenvoudigen en te kunnen beperken tot het zoeken binnen één actueel overzicht. Het zoeken naar een huurwoning wordt hiermee efficiënt gemaakt voor de huurwoning zoekenden. Door middel van dit model kan de huurwoning 'zoeker' sneller het NIEUWSTE aanbod vinden en heeft de website het voordeel dat de verhuurder sneller kan verhuren.

Het is hierbij tevens mogelijk om gratis huurwoningen aan te bieden, via www.gratisverhuren.nl. Zowel huurder als verhuurder profiteren dus van dit model.

 
 
Betaal per SMS

Waarom tientallen Euro's betalen voor een maand toegang terwijl je maar één interessante woning hebt gevonden?

Bij WoningSpider.nl betaal je simpel een klein bedrag met je mobiele telefoon en heb je de hele dag toegang tot ons zeer actuele aanbod!

Hoge inkomensgroepen

Een huurwoning huren is niet alleen iets voor mensen met lage inkomens die zichzelf moeilijk kunnen redden op de woningmarkt. Ook andere, hogere inkomensgroepen kiezen vaak bewust voor het huren van een huurwoning in plaats van kopen.


© 2010-2021 8leggedgeeks