» home  /  Privacy

Privacy

Woningspider.nl neemt de bepalingen zoals gesteld in de Wet op de Persoonsgegevens strikt in acht door naleving van de Wet persoonsregistraties, de Europese Privacyrichtlijn (95/46/EG) en de Wet bescherming persoonsgegevens. Gegevens van gebruikers worden opgenomen in een centraal bestand.

Woningspider.nl is niet verantwoordelijk voor de actuele update van persoonlijke gegevens van de bij haar ingeschreven Gebruikers. Hier zijn Gebruikers zelf verantwoordelijk voor. Correspondentie via de Woningspider.nl website wordt naar de bij Woningspider.nl opgegeven emailadressen gemaild. Correspondentie vindt zoveel mogelijk per e-mail plaats. Woningspider.nl is niet verantwoordelijk voor gemiste correspondentie door inaccurate opgegeven e-mail van betreffende inschrijver.

 
 
Waarom WoningSpider

Actueel
Alleen recent aanbod


Goedkoop
Geen abonnementen
Eenvoudig
Snel betalen met je telefoon

Hoge inkomensgroepen

Een huurwoning huren is niet alleen iets voor mensen met lage inkomens die zichzelf moeilijk kunnen redden op de woningmarkt. Ook andere, hogere inkomensgroepen kiezen vaak bewust voor het huren van een huurwoning in plaats van kopen.


© 2010-2021 8leggedgeeks